سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

جزئیات تعطیلی همه مراکز استان‌ها و 160 شهر از روز شنبه+ آخرین تصمیم درباره تعطیلی لیگ برتر

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: پروژه واکسن تولیدی ایران با دقت درحال پیشرفت است و 8 شرکت دانش بنیان ما پیشتاز هستند و 4 شرکت اوایل زمستان وارد فاز بالینی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 18
کد خبر: ۶۷۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  سیما سادات لاری در نشست خبری مجازی که با حضور تعدادی از خبرنگاران برگزار شد در پاسخ به این سوال که واکسن کرونا چه زمانی به دست مردم خواهد رسید اظهار داشت: پروژه واکسن تولیدی ایران با دقت درحال پیشرفت است و 8 شرکت دانش بنیان ما پیشتاز هستند و 4 شرکت اوایل زمستان وارد فاز بالینی می‌شوند، مسئله واکسن بسیار مهم است و چون این یک قضیه حیاتی است ما با شرکت‌های بین‌المللی در ارتباط هستیم تا بتوانیم فناوری را به کشور وارد کنیم.

 

وی افزود: کارآزمایی بالینی ابتدا روی صد نفر انجام خواهند شد و تست پی سی آر این افراد باید منفی باشد و شرایط لازم را داشته باشند. نباید در اجرای این پروژه عجله صورت گیرد 7 شرکت اقدامات خود را برای سازمان جهانی بهداشت قرار دارند. برای ما مهم است که سازمان جهانی بهداشت از روند اقدامات ما اطلاع داشته باشد و بر آن صحه بگذارد.

 

لاری درخصوص وضعیت لیگ‌های برتر توضیح داد: موضع ما با توجه به شرایط موجود تعطیلی لیگ‌های برتر است اما اطلاعات تکمیلی ارائه خواهد شد. پیشنهاد تعطیلی لیگ‌ برتر از قرارگاه کرونا به ستاد ملی ارسال شده است و شنبه در این خصوص تصمیم‌گیری می‌شود.

 

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: 160 شهرستان ما در وضعیت قرمز هستند که فقط مشاغل گروه یک می‌توانند فعال باشند. مقرر شد سازمان امور اداری و استخدامی وضعیت حضور کارمندان را مشخص کند و به ادارات ابلاغ کند. استاندار تهران در خصوص طرح ترافیک نیز اعلام کرده است که چهارشنبه جزئیات آن را اعلام خواهد کرد و درخصوص لغو طرح ترافیک تاکنون تصمیم خاصی گرفته نشده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار